Om oss

Solberghallen ligger i Solbergelva i Drammen Kommune, sentralt på Østlandet. Solbergelva ligger vest for Drammen sentrum og er en del av den største bydelen i Drammen Kommune, Solbergelva har lange og gode tradisjoner hva angår sport og kultur. Beliggenheten gjør at transportetappen fra de fleste østlandsbyer kun er 1-2 timer.

Målsetting

Solberghallen bygger på flerbrukskonseptet og har en stor flate. Dette betyr at vi må være like profesjonelle i arrangementer som for eksempel konserter, messer og utstillinger som vi er på å avvikle innebandy og håndballkamper eller annen hallidrett.

Hallen skal være et fornuftig og greit alternativ for alle type foreninger, og næringsliv.

Annet

Solberghallen ble åpnet i august i 1992.

Nye Drammen Kommune (ny kommune fra 1.1.2020) eier 54 prosent av aksjene i Solberg Sport og Kultursenter AS, Solberg Sportsklubb eier 32 prosent, mens 16 prosent eies av øvrige aksjonærer. Det er kommunen som eier bygningen, hvor aksjeselskapet er ansvarlig forvalter av drift, utleie og vedlikehold av bygg og anlegg

Kommunen er største leietageren i bygget for sone kontorlokaler, i hall sonen er det hovedsakelig videregående skoler som Akademiet Ypsilon, Heltberg Private Gymnas, Drammen Realfagskole, og Solberg Skole/ Killingerud Ungdomskole. På kveldstid er det i  Nor 92 og Solberg Sportsklubb som er hovedsakelige brukere av hallen. I helgene er det kamper og konkurranser, samt at vi har noen arrangement for næringslivet og frivillige organisasjoner. Solberghallen er valgt lokasjon ved Stortingsvalg, kommunevalg og kirkevalg i vår bydel.

Leie Solberghallen?

Klikk her for å se priser, eller kontakt oss med skjemaet nedenfor